U bent hier: Veiligheid

Veiligheid van de reiswiegen en combiwiegen voor in de auto

Onze reiswiegen komen rechtstreeks uit de fabriek! U huurt bij ons de allernieuwste wiegen en ski's!

Onze reiswiegen en combiwiegen zijn van de merken Maxi-Cosi, Jané, Römer en Concord. Dit zijn een unieke reiswiegen die voldoen aan de meest recente veiligheidseisen van de "European Regulation for Car Safety", F129, ECE 44/03 of ECE 44/04 en zijn uitgerust met een autogordelsysteem dat eveneens voldoet aan deze Europese richtlijnenen. In de leidinggevende ADAC autostoeltjestest en alle andere Europese testen komen al onze reiswiegen tijdens de frontale en zijwaartse crash als ZEER GOED en VEILIG uit de tests. Daarnaast zijn ze ook uitgebreidt getest door de ANWB in Nederland en/of Europees getest. In Europa is het verplicht om autostoeltjes te gebruiken die voorzien zijn van ECE 44/03 of ECE 44/04 of R129keurmerk waardoor autoreiswiegen met dit keurmerk aanbevolen worden als vervoersmiddel.

 

Bron: ANWB - kinderzitjestest

U kunt uw baby op een veilige, liggende manier in deze reiswieg in de auto vervoeren. De reiswieg is geheel van kunststof en beschikt over een gordelsysteem die geheel veilig om uw baby heen gaat, waardoor uw kindje vastligt in de reiswieg.
De reiswieg zelf heeft 2 stuks bevestigingsklemmen om de reiswieg aan 2 autogordels op de achterbank te bevestigen of via isofix.

Nog een groot voordeel is dat je vanuit de voorstoelen een goed zicht hebt op je kindje. Tijdens het autorijden, kan de bijrijder eenvoudig even een speentje indoen, mondje afvegen of een speeltje aanreiken zonder dat de eigen gordel moet worden losgemaakt of er zelfs moet worden gestopt. Uw kindje ligt dus comfortabel en u kunt ontspannen doorrijden met een zeer goed zicht op uw kindje.

Bevestiging van de reiswieg in de auto
Er zijn 3 mogelijkheden om de reiswieg op de achterbank van uw auto te bevestigen. U dient altijd 2 goedwerkende autogordels te gebruiken of isofix. Wilt u één zitplaats vrijhouden voor u zelf of voor een ouder broertje of zusje, dan kunt u voor optie 2 of 3 kiezen.  Het hoofdje van uw baby dient u te allen tijde zo ver mogelijk van de portieren vandaan te houden. De beentjes liggen dus bij de portier en het hoofdje in het midden. U dient er tevens rekening mee te houden dat er geen losse voorwerpen bij plotseling remmen in de reiswieg kunnen vallen.

De reiswieg is een vervoersmiddel en daarom raden we het af om deze tevens als bedje op uw vakantie-adres te gebruiken. Volg de "veilig slapen adviezen" van de consultatiebureaus ook tijdens uw vakantie.

Let op: Laat uw kindje NOOIT alleen achter in de auto !

LAATSTE NIEUWS

Update: 31-07-2023

Te huur best getest 2023 Maxi -Cosi Jade reiswieg. Het allenieuwste model autoreiswieg van het bekende merk Maxi-cosi met isofix aansluiting

Te huur Jané Matrix 2 combinatie reiswieg. Het allenieuwste model autoreiswieg liggen en zitten. Let wel op de binnenmaten.

Verzenden naar iedere woonplaats in Nederland binnen 1 of 2 dagen!

Actie: Gratis verzenden naar uw huisadres van de reiswieg of reiswiegcombi bij huur van 3 weken of langer!

Onze Maxi Jade. Jané Transporter en Jane Matrix scoort GOED bij de ANWB kinderzitjestest !!
En is testwinnaar bij maar liefst 5 toonaangevende Duitse testen !!


Voor 2023 zijn nog volop reiswiegen beschikbaar!


Info en/of Reserveringen:

Mob: 06-31773077

Whats app: 06-31773077 (ook voor spoedbestellingen)

 

 

Links

www.covidtestclinic.nl

Snelle betrouwbare PRC en sneltesten met reiscertificaat. Speciaal voor (jonge)kinderen, kindvriendelijke testen met diploma en verrassing!!! tel:085-05127551

covid
Uw link hier?
Onze website wordt dagelijks door vele jonge ouders bezocht en is daarmee een uitstekend platform om op te adverteren. Wilt u links uitwisselen? Klik dan hier.